#14: Baden-Badenjävlar (Gäst: Stefan Odelberg)

Avsnitt_Badenjavlar

ÄNTLIGEN – Campingsäsongen står för dörren! Med matchande joggingställ, fricampare (Baden-Badenjävlar) och förtältshybris i sitt följe.

Häng med Lester & Co till Gråbo camping – campingplatsen som får en kyrkogård att framstå som rena rama nöjesfältet i jämförelse – och ett utdömt demoleringsriggat ruckel till poddunderhållning, direkt från Gullans förtält.

Med fullständigt meningslösa inslag såsom Gråbomästerskapen i grill-kampsport, blixtgolfturneringen i ateist-OS 1927 och en ”magic battle” mellan Stefan Odelberg och vår egen disillusionist Jan-Jolle von Trapp i trick såsom ’Den itusågade samen’ och ’Kaninen och tändhatten’.

I Lester med gäster: Den Göteborgsavlade trollgubben STEFAN ODELBERG.

Plus – en massa annat mumbojumbo!

För musiken står göteborgarna Bombus, Drömriket, Trubbel och en massa andra sköna lirare – jädrar sicket drag, alltså!

Låtar: 1. We will live forever – Raised Fist 2. Time machine – Royal Thunder 3. Superhero – Faith No More 4. Way she moves – Scott Weiland/The Wildabouts 5. Enter the night – Bombus 6. Arendal – Drömriket 7. Radio – Trubbel