#20: Käftpremiär (Jättegäster: Niklas Andersson & Ulf Wagner)

kaftpremiar_lester20

Nederlagstippad amatörradio med rötet underrede – Lester & Co är tillbaka nerifrån Gullans café efter ett på tok för kort sommaruppehåll! Hög tid att käfta loss med råge tillsammans med Hisingsstjärnan Niklas Andersson, dunderkocken Ulf Wagner, trafikpolisen Pipistrello och den alltid lika väldoftande Glenn Hysén.

Njae, är du på jakt efter nya buggdojor är det knappast på den här dyngan du ska hysta dina gamla sönderslitna stuffarloafers. Varför inte istället ratta in ”Fråga Lundins Oil” eller ”Ragnar Dahlbergs guldkorn” på Stängda kanalen?

Har du ändå beslutat dig för att lyssna? Vomera då över inslag såsom Simhoppsskytte (Ateist-OS 1927), Sveriges Lesterkock (Ulf Wagner tokkokar sjögurka), Stand-up på Gullans (med halvljumma Niklas Andersson) och en heltossig trafikrapport med Noppe Coppola från Max Etanol 66,6.

Plus en massa annat mumbojumbo!

Håll ut.