#21: Lesterfest (Jättegäst: Rickard Olsson)

lesterfest_lester21

Radiopodden som dog ut med mammutarna är tillbaka! Dags för undergångsdömd oktoberfest med Lester Hjerdt nere på Gullans café med garanterat orolig humor och överdriven underhållning på schemat. Gästlistan pryds av namn såsom Rickard Olsson, Pipistrello och Ulf Wagner. Dessutom, den alltid lika lypsylprydda Glenn Hysén!

Har du verkligen inget annat bättre för dig överhuvudtaget är du välkommen att döva öronen till urvattnade soppan Lester. Missa inte Rickard Olssons klassiska kölhalning i Nybroviken sensommar’n -79, den omåttligt impopulära Göteborgsquizen Glenn vet mest eller Lennart Därverts tidlösa Nudistpodden.

Åsså en massa goa härliga sjuhelvetesdängor med världens bästa TRUBBEL!

Plus en massa annat mumbojumbo!

Ta skydd.