EXTRA #1: Lester LIVE 1/11 med Nemo Hedén, Pipistrello, Ronny Svensson m.fl.

lester_konserthus

Direkt från presskonferensen med anledning av kungörandes av Lesters liveshow på Göteborgs Konserthus 1 november. Orolig humor & överdriven underhållning med Kulturvarietén i en show späckad med komik, gäster, sång och musik. Ciceron: Anders ”PIPISTRELLO” Rönnefors. Gäster: RONNY SVENSSON (filmkritiker), NEMO HEDÉN (poddare), m.fl.

I ”En j*vla cirkus” ställs namnkunnigt folk till svars med svettiga frågor om allt och ingenting (mest ingenting) varvat med humoristiska sketcher och galna inslag under en hejdundrande helkväll.

Programledare Lester Hjerdt, sidekick Dick Hero och producent Vendela Hell river av allt från fruktlös talangjakt i Otalang Sverige och charlatan-seans med halvdant medium till medioker magi och världsrekordförsök i speed-bingo.

Lägg därtill Mölndalsstekaren Rude boy, korrekungen Gert Milton och poddgycklaren Lennart Däfvert i en osalig blandning helt utan sans. Via länk testar dessutom Glenn Hysén kastratsång från Onsala och det bjuds på ”En j*vla quiz” + en massa annat mumbojumbo.

Allt under överseende av ciceron Anders ”Pipistrello” Rönnefors.

Håll i hatten!