Lester LIVE på Avenyn 12/4!

Lester & Kulturvarietén spiller undergångsdömda sketcher, häver ur sig katastrofal kråksång och kväker fram apokalyptisk amatörkomik fredag 12/4 på nattklubben 8ight i showen OROLIG HUMOR.Allt med finfina gäster i komikerna NIKLAS ANDERSSON och ANN WESTIN som grillas genom frågor om allt och ingenting (mest ingenting).

Lester & Kulturvarietén spiller undergångsdömda sketcher, häver ur sig katastrofal kråksång och kväker fram apokalyptisk amatörkomik  på nattklubben 8ight (källaren på Brasserie Lipp, mitt på Avenyn) i showen OROLIG HUMOR. 

Allt med finfina gäster i komikerna NIKLAS ANDERSSON och ANN WESTIN som grillas genom frågor om allt och ingenting (mest ingenting). Givetvis med överseende av ciceron Pipistrello.

Och så blir det omöjlig frågesport i GRÅBOKRYZZET!

Plus en massa annat mumbojumbo.

Håll i hatten!

Info

När: Fredag 12 april kl. 20.00 (Insläpp kl. 19.00)

Var: Nattklubben 8ight (källaren på Brasserie LIpp), Avenyn

Mer: Bar & Garderob

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *