Show

En jävla cirkus med Lester & Co

Orolig humor & överdriven underhållning med Kulturvarietén från Lester podcast. Ciceron: Anders ”Pipistrello” Rönnefors. Gäster: Nemo Hedén (poddare), Ronny Svensson (filmkritiker), m.fl. 

Radio(o)personligheten Lester Hjerdt har tidigare gästats av Stefan Odelberg, Rickard Olsson, Carina Lidbom, Glenn Hysén och många fler i podcasten Lester. Nu bjuder Lester in till katastrofstämplad scenunderhållning på Göteborgs konserthus i en show späckad med komik, gäster, sång och musik.

I ”En jävla cirkus” ställs namnkunnigt folk till svars med svettiga frågor om allt och ingenting (mest ingenting) varvat med humoristiska sketcher och galna inslag under en helkväll I Stenhammarsalen på Göteborgs konserthus.

Programledare Lester Hjerdt, sidekick Dick Hero och producent Vendela Hell river av allt från fruktlös talangjakt i Otalang Sverige och charlatan-seans med halvdant medium till medioker magi och världsrekordförsök i speed-bingo. Via länk testar Glenn Hysén kastratsång från Onsala och det bjuds på ”En jävla quiz” + en massa annat mumbojumbo.

Allt under överseende av ciceron Anders ”Pipistrello” Rönnefors.

Håll i hatten!

Om Kulturvarietén

Kulturvarieténs humor har en stark Göteborgsprägel och komiken är influerad av Galenskaparna & After Shave, Kurt Olsson och radioprogrammet Rally.

Podcasten Lester har tidigare sänts i Humorhimlen Lab i P3 och Radio 88 Partille och sänds nu i Radio pE20 91,4. Återkommande gäster är Glenn Hysén, Pipistrello och Ulf Wagner. Lester nominerades även i kategorin ”Humor” till Svenska Podcastpriset 2014 och 2015.

Sommaren 2018 uppträdde Kulturvarietén på Kajskjul 8 i Göteborg med en scenshow under fredagar med gäster som bl.a. Glenn Hysén, Carina Lidbom och Peter Wahlbeck.